Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk halı görmek

Rüyada mor renk halı görmek

Rüyada mor renk halı görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işinin ehli olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada mor renk halı gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Rüyada mor renkli halı görmek en doğru şekilde öğreneceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Rüyada mor renk halı görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor halı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, hastalıkların kalmayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli giysi görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli küpe görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına alamet eder.

Rüyada mor renk cüzdan görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, anlaşmalardan cayılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments