Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yeni bir eve sahip olunacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, insanlara öncülük edeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yüksek makamlara geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek hayatının alt üst olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntıların son bulacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments