Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, dertlerine derman arayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments