Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, durumun değişmesine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işaret eder.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yalnız kalınacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahat edileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments