Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, güven kaybı yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, mevki kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, umutların yıkılacağına, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek çekilen acıların unutulacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, işlerin düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments