Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, helal rızka kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sırların ortaya çıkmasına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak maddi konuda zayıflayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak çok iyi bir kariyer edineceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek kazancının daha da artacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments