Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kısmetlerin azalacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek dertlerinin sonunun geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak şan şöhret kazanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulur.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek sayılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kötü günleri geride bırakacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments