Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek hasretliğin biteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments