Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek bir sıkıntıya girmeye, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet eder.

Rüyada kırmızı elma görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kırmızı elma görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek güçten düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı iri elma görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kırmızı elma almak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments