Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kırmızı elma almak

Rüyada birinden kırmızı elma almak

Rüyada birinden kırmızı elma almak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kırmızı elma almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Rüyada kırmızı elma yemek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı elma topladığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada bahçede kırmızı elma görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada koyu kırmızı elma görmek canının kıymetini bileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yıkamak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunların kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta kırmızı elmalar görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kırmızı elma vermek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments