Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kırmızı elma görmek

Rüyada iki kırmızı elma görmek

Rüyada iki kırmızı elma görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalet eder.

Rüyada iki kırmızı elma gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma bahçesi görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hakkını savunamayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma toplamak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kırmızı elma almak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı elma yemek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments