Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı iri elma görmek

Rüyada kırmızı iri elma görmek

Rüyada kırmızı iri elma görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı iri elma gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Rüyada kırmızı iri elma görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada iri elma görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kırmızı elma almak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kırmızı elma görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı elma yıkamak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments