Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma görmek

Rüyada kırmızı elma görmek

Rüyada kırmızı elma görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, küslükleri bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elma gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Rüyada ısırılmış kırmızı elma görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı iri elma görmek kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments