Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta kırmızı elma görmek

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada tabakta kırmızı elma gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada tabakta kırmızı elma görmek büyük problemler yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Rüyada tabakta elma görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hoş muhabbette olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tabak görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tabak almak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, daha fazla başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada yerden kırmızı elma toplamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments