Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hırsızlık yapacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Rüyada yeşil ve beyaz renk gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada yeşil beyaz renk görmek yeni çalışmalara girişileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek büyük başarıla kazanacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalettir.

Rüyada asker yeşili renk görmek yollarının açılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kustuğunu görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments