Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil beyaz renk görmek

Rüyada yeşil beyaz renk görmek

Rüyada yeşil beyaz renk görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil beyaz renk gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek ümitlerinin son bulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, onlarla arasının açılacağına, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Rüyada yeşil beyaz renk görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli lokum görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments