Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sevgi göreceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, istediği oranda da eğleneceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, işlerin sürekli artacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil beyaz renk görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, belaya ve derde düşeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk yüzük görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk abiye giymek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı görmek bereket ve zenginlik bulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments