Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yeşil renk görmek

Rüyada beyaz yeşil renk görmek

Rüyada beyaz yeşil renk görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sıkıntıların artacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, sorunların üstüste geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, rütbesinin artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yeşil renk gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek rahat bir hayatı olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, keyfin bozulacağına inanılır.

Rüyada yeşil beyaz renk görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk çanta görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments