Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, umutlarının söneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek eksiği kendinde bulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş değişikliğine gidileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz renk görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil beyaz renk görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kazak görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerini boşvereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kalem görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk araba sürmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, eşe dosta yardım edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments