Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Rüyada kızının kırmızı elbise giydiğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, elinin döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının elbise giydiğini görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kızını yeşil elbiseyle görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada sarı yeşil elbise giymek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin yeşil elbise giydiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments