Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uzun elbise giymek

Rüyada yeşil uzun elbise giymek

Rüyada yeşil uzun elbise giymek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek hayırlı yollara gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, desteksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun pembe elbise giymek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun mor elbise giymek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada uzun kırmızı elbise giymek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada uzun yeni elbise giymek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah uzun elbise giymek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, bir organizasyona katılacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments