Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm yaprağı toplamak

Rüyada üzüm yaprağı toplamak

Rüyada üzüm yaprağı toplamak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, prestij kazanılacağına, heveslerin söneceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada üzüm yaprağı satın almak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada üzüm yaprağı yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm yaprağı dolması görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada üzüm yaprağı görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yüzünü güldüreceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments