Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada tütün görmek

Rüyada tarlada tütün görmek

Rüyada tarlada tütün görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yükseleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada tarlada tütün gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada tarlada tütün kırmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün tarlası görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün dikmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada tütün görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada tütün toplamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, nasiplerini alacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze tütün görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments