Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada tütün dikmek

Rüyada tarlada tütün dikmek

Rüyada tarlada tütün dikmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tütün dikmek gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tarlada tütün dikmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet eder.

Rüyada tütün dikmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada tütün fidesi dikmek zor günlerin uzaklaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tütün fidanı dikmek hane içine ay doğacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada tarlada tütün kırmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tarlada tütün görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tarlada tütün toplamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments