Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada tütün toplamak

Rüyada tarlada tütün toplamak

Rüyada tarlada tütün toplamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada tütün toplamak gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Rüyada tarlada tütün toplamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün dikmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada tütün tarlası görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada tarlada tütün kırmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tarlada tütün görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada tütün topladığını görmek gün sayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments