Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil temiz su görmek

Rüyada yeşil temiz su görmek

Rüyada yeşil temiz su görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil temiz su gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Rüyada yeşil temiz su görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına alamet eder.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak yanlış yönde kararlar verileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada temizlenmiş yeşil soğan görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kafasına göre birini bulacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette temiz su görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kırılan kalbin onarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde temiz su görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada evi temiz su basması görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada evinde temiz su görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su kaynağı görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments