Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette temiz su görmek

Rüyada tuvalette temiz su görmek

Rüyada tuvalette temiz su görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette temiz su gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette temiz su görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet temiz görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada temiz tuvalet temizlemek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini tuvalet temizlerken görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada tuvalet temizliği yapmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada temiz tuvalet görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bütçesinin daralacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Rüyada temiz tuvaleti temizlemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments