Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, istediği noktalara geleceğine, kazancını çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda elini yıkamak kazancın günden güne düşeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada temiz suda halı yıkamak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda yün yıkamak geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda yıkanmak daha kötü günler yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada temiz suda banyo yapmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments