Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tesbih görmek

Rüyada yeşil tesbih görmek

Rüyada yeşil tesbih görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yeşil tesbih almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih bulmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih çekmek çok büyük başarılar kazanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, bunu da herkese ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tesbih görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe tesbih görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments