Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli tesbih görmek

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, helal rızık elde edeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, zararların yakında telafi edileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kişinin iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli tesbih gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek türlü musibetlere uğrayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına inanılır.

Rüyada renkli tesbihler görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk tesbih görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli tesbih görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk tesbih görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çirkin sözler işitileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih çekmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments