Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tesbih çekmek

Rüyada yeşil tesbih çekmek

Rüyada yeşil tesbih çekmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada yeşil tesbih çekmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, zorluklarının biteceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tesbih çekmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada tesbih çekmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tesbihle salavat çekmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments