Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltu taşı tesbih görmek

Rüyada oltu taşı tesbih görmek

Rüyada oltu taşı tesbih görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada oltu taşı tesbih gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek zor günlerin geride kalacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Rüyada taş tesbih görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tesbih taşı görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada namaz tesbihatı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil tesbih bulmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbihin kopmasını görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments