Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş tesbih görmek

Rüyada taş tesbih görmek

Rüyada taş tesbih görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, huzurlu günler geçirileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada taş tesbih gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş tesbih görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine inanılır.

Rüyada tesbih taşı görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihini görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinden tesbih almak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden tesbih almak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih püskülü görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments