Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih taşı görmek

Rüyada tesbih taşı görmek

Rüyada tesbih taşı görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sevap işleyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada tesbih taşı gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil taşlı tesbih görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Rüyada tesbih taşı görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada oltu taşı tesbih görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, onları gücendireceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine inanılır.

Rüyada taş tesbih görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tesbihi kaybetmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih boncuk toplamak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hastalığın biteceğine alamet eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihi birine vermek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments