Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı küpe görmek

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ağız tadından olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı küpe gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek işte de mutlu olunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada altın taşlı küpe görmek gönlünün ferahlayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada taşlı küpe bulmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Rüyada taşlı altın küpe görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments