Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş taşlı küpe görmek

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş taşlı küpe gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek de rahatının yerine geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada gümüş küpe toplamak hayırlı bir yola girileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş küpe görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek variyet sahibi olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın gümüş küpe görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments