Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı küpe görmek

Rüyada siyah taşlı küpe görmek

Rüyada siyah taşlı küpe görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı küpe gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpe taşı görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı küpe bulmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayırlı işler yapacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tek taş küpe görmek ancak yılmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, daha sonra işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments