Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı takı takmak

Rüyada yeşil taşlı takı takmak

Rüyada yeşil taşlı takı takmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, işlerdeki karın artacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil takı takmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada takı seti takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, işlerinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments