Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın taşlı kolye görmek

Rüyada altın taşlı kolye görmek

Rüyada altın taşlı kolye görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kudret sahibi olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, huzursuzlukların son bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın taşlı kolye gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Rüyada taşlı altın kolye görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada altın taşlı kolye görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek içinin kıpır kıpır olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı kolye almak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada mor taşlı kolye görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments