Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı altın kolye görmek

Rüyada taşlı altın kolye görmek

Rüyada taşlı altın kolye görmek bunu da herkese ilan edeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sağlığını geri kazanacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı altın kolye gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada altın taşlı kolye görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı altın kolye görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kolye taşı görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments