Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takke takmak

Rüyada yeşil takke takmak

Rüyada yeşil takke takmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil takke takmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada yeşil takke takmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz takke takmak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, eline para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına takke takmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işarettir.

Rüyada namaz takkesi takmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil takke giymek adını işiyle duyuracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Rüyada namaz takkesi almak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada beyaz takke görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments