Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah takke görmek

Rüyada siyah takke görmek

Rüyada siyah takke görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah takke gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah takke görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi takke görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz takke görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi almak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada mavi takke görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Rüyada başında takke görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına takke takmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Rüyada namaz takkesi görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments