Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takke giydiğini görmek

Rüyada takke giydiğini görmek

Rüyada takke giydiğini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalettir.

Rüyada takke giydiğini gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Rüyada takke giydiğini görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, güzel günler yaşanacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işarettir.

Rüyada yeşil takke giymek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi takke görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı takke görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantel takke görmek güvenini sarsacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada kahverengi takke görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz takke görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada takke takan birini görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments