Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel takke görmek

Rüyada dantel takke görmek

Rüyada dantel takke görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, aşkının da kalıcı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Rüyada dantel takke gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Rüyada dantel takke görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takke takan birini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacı takkesi görmek her şeyin gönlünce olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz takke takmak iyilik ve hayır bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi almak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Rüyada beyaz takke görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments