Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi takı takmak

Rüyada mavi takı takmak

Rüyada mavi takı takmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Rüyada mavi takı takmak gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada mavi takı takmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil takı takmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına delalettir.

Rüyada düğünde takı takmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına takı takmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada altın takılar takmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, emeklerinin yarıda kalacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada takı takmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada altın takı takmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, moralinin düzeleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada koluna takı takmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments