Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taç takmak

Rüyada yeşil taç takmak

Rüyada yeşil taç takmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok zor günler geçireceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil taç takmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Rüyada başına yeşil taç takmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada yeşil taç takmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Rüyada gümüş taç takmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada saç taç takmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada saça taç takmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin tacı takmak haram mala, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada başına çiçekten taç takmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Rüyada taç takmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments