Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş taç takmak

Rüyada gümüş taç takmak

Rüyada gümüş taç takmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada gümüş taç takmak gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada gümüş taç takmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş taç görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada başına gelin tacı takmak çok güzel günler geçireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada kraliçe tacı takmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, rahatlayacağına delalettir.

Rüyada papatya tacı takmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, saadetinin yükseleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet eder.

Rüyada altın taç takmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada çiçekli taç takmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz taç takmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments