Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin tacı takmak

Rüyada gelin tacı takmak

Rüyada gelin tacı takmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada gelin tacı takmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada gelin tacı takmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Rüyada başına gelin tacı takmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin tacı giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada gelin tacı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, riske atılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada gelin tacı almak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına taç takmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kafasına taç takmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada gümüş taç takmak strese gireceğine, hem ün sahibi olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments