Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça taç takmak

Rüyada saça taç takmak

Rüyada saça taç takmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saça taç takmak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada saç taç takmak kime gideceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına taç takmak hanesindeki rızkın eksileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça taç takmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor taç takmak şansının yaver gideceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taç takmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Rüyada gelin tacı takmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments