Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç taç takmak

Rüyada saç taç takmak

Rüyada saç taç takmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saç taç takmak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada saç taç takmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça taç takmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçına taç takmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına taç takmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başa taç takmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada mavi taç takmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Rüyada çiçekli taç takmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada papatya tacı takmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments